lördag 15 november 2008

4+1 dåliga odds på att komma in nånstan..

Så är det i NY om du vill komma in på många ställen, du kan inte komma fyra gubbs o en gumma o tro att du ska bara glida in på nått ställe, nope! men om du jämnar till siffrorna och lägger i överkant damer så går d lättare , aja, lite misslyckad night out med några vänner ifrån berkeley

* Dock en riktigt trevlig middag som slutade lite över min budget på trendiga, The spike market nere vid 14str och the meatpacking district. Asiatisk meny, starkt o gott!

Min panna tycker dock inte att d är så gott, jag började svettas på vissa rätter al'a olearys buffalo wings:) Handduk någon???

* nått som är trevligt med den asiatiska stilen är att man delar på rätterna, vi drog in 6 rätter o man tog lite av allt! älskar det med asien eller så var d mkt i kina/hong kong iaf!

*Trevliga chilenska viner avnjöts, en flaska med malbec druvan sen den andra chilenaren plockade jag ut, en carmenere flaska. Malbec är typiskt bra i chile, carmenere är en klassisk druva som kommit i skymundan, var jättestor i frankrike för längesen men förutsättningarna att odla den i frankrike försämrades nu börjar den växa fram mer o mer som en stark chilensk druva! lite hetta i den, lite bärig,lite grönsaks karaktär samtidigt som du tuggar lite 72%ig mörk chocklad:) ja gillar den starkt!

Inga kommentarer: